Rólam

Varga Zoltánnak hívnak, 1969-ben Budapesten születtem, és azóta is itt élek. Az érettségi és a katonaság után 1991-ben kezdtem a tanulmányaimat a cserépkályhás szakmában.
Mesterem, Kauczky István egy nagy nevű kályhás mester volt a szakmán belül, és nagy megtiszteltetésként ért, hogy maga mellé vett, és kitanított erre a szép szakmára. Egy régi ismeretség által bízott bennem, hiszen ennek a munkának a “bizalom” az alapja. Ugyanis a legtöbbször berendezett, értékekkel teli lakásban kell dolgoznunk, és a megrendelőnek igen is fontos a szimpátia és a bizalom. A mesterem egy régi kályhás dinasztia tagja, akinek nagy becsülete volt a megrendelők körében több generációra visszamenőleg. Ezt az ember nem szeretné tönkretenni, és ezért nem mindegy, hogy kit választ tanulónak a későbbiekre. Velem az volt a terve, hogy én lennék az utolsó tanítványa, aki tovább vinné a cserépkályha építő szakmát. Azóta hosszú évek gyakorlata mellett 2007-ben sikerült leraknom a cserépkályha és kandalló építő mestervizsgát. Remélem ezzel sikerült valamit visszaadnom a mesteremnek a bizalomért.

Széleskörű szolgáltatások – minden, ami cserépkályha

A cserépkályha otthonunk igazi dísze és az egyik legtakarékosabb fűtési mód. Szolgáltatásaim Önnek is segítségére lesznek, hogy a lehető legjobban kihasználhassa a cserépkályha előnyeit.

Ha valaki cserépkályhát szeretne, akkor az első lépés a tervezés. A felmérés során a megrendelővel közösen meghatározzuk a cserépkályha méretét, formáját, valamint egy előzetes hozzávetőleges költségkalkulációt is elkészítek. A cserépkályha építés során nem fognak sérülni bútorai, emiatt nem kell aggódnia. A leendő cserépkályha környékét védőfóliával vagy papírral takarom, építés után pedig a keletkezett építési hulladékot elszállítom. Ha gyors és tiszta munkára van szüksége, keressen bátran!

Új házba költözött vagy egyszerűen már nagyon régi a cserépkályhája? Akkor is jó helyen jár! Vállalom cserépkályhák átrakását, melynek során a kályhacsempéket megtisztítom, a kötőanyagot felfrissítem. Ha füstöl a kályha, nem tud begyújtani vagy elkezdett potyogni a fuga, akkor is házhoz megyek, hiszen cserépkályha javítást is vállalok!

Nem cserépkályhát szeretne, de mindenképpen igényes munkára van szüksége? Válassza a falazott kályha építést! Ha pedig téli estéken szívesen figyelné a fotelból a lángokat, akkor a kandallót Önnek találták ki! Tűztérre viszont nem csak a hideg időben lehet szükségünk, hiszen nincs is jobb a frissen sült házikenyérnél, és a korszerű technológiának köszönhetően cserépkályhába, falazott kályhába is van lehetőség sütőt beépíteni. Ne feledje, ha kemencére vagy kerti sütőre van szüksége, hívjon engem!

Ha engem választ, a tapasztalat és megbízhatóság mellett dönt!

Helyek az országban, ahol már építettem cserépkályhát, falazott kályhát, kerti sütőt vagy kemencét:

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

 

 

 

Comments are closed