Tervezés

A tervezés folyamata:

I. A kedves érdeklődő, későbbi megrendelő megkeresésére kimegyek a helyszínre és felmérem a kályhának szánt és elképzelt területet/helyiséget. Ez alapján tudok szakmai tanácsot adni a kályha műszaki paramétereire, valamint fotók és prospektusok segítségével ötletet a kályha formájára, illetve kinézetére.

II. A megrendelőnek sikerül kiválasztania az adott kályha formáját, méretét és kinézetét. A helyszínen való tanácsadás alkalmával csak hozzávetőlegesen tudom megmondani, hogy nagyjából mekkora összegre számíthatnak.

III. Megbeszéljük az építés időpontját ( a legpraktikusabb a csemperendelés során kapott határidőt alapul venni)

IV. Kiszámolom a csempekonszignációt, a belső anyagszükségletet és a munkadíjat, és ezeket e-mailben elküldöm a megrendelő részére.

  cserépkályha tervezés

V. Amennyiben elfogadják az ajánlatomat, akkor a csempe kiválasztására, illetve a megrendelésére kerül a sor, mert a rendeléstől számítva körülbelül egy hónap a gyártási határidő. A csempegyártó kollégák csak egyedi rendelésre gyártanak. Természetesen tudok ajánlani megbízható csempekészítő kollégát. A rendelésnél a csempe árának 50%-át ki kell fizetni. Ez minden csempegyártónál így működik.

Szolgáltatásaim elérhetőek Budapesten és Pest megyében, valamint az ország egész területén.
Vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

kályha tervezés

Comments are closed