Vélemények

10 vélemény:

 1. Palkó István

  Gyönyörű, egyedi kályhákat épít hosszú élettartamra. Nekünk 20 év után kellett csak átépíteni a kályhát amit épített. Szívből ajánlom mindenkinek!

 2. Mindenkinek ajánlom, tapasztalt, megbízható, és pontos!
  Első osztályú munkát végeznek, tisztaságot tartanak és hagynak maguk után.

 3. Jámborné Illés Ida

  Pontos,precíz, megbízható, nagyon alapos, szakmáját értő.Gyönyörű munkát végzett! Csak ajánlani tudom!

 4. Nagyon szépen köszönjük nektek a csodálatos cserépkályhát ,amit profi munkával kaptunk Tőletek ! Csak ámultunk és bámultunk 😆 hiszen ilyen megbízható,pontos,körültekintő,tisztaságra figyelö, …stb.sorolharnám még 😂,kis csapattal sajnos ritkán lehet találkozni a mai világban !
  A lényeg,hogy mi megtaláltuk benneteket,szívből köszönjük a munkátokat,ahol lehet , mi csak AJÁNLANI fogunk benneteket 😊

 5. Minden szempontból elégedettek voltunk, jó szívvel ajánlom őket másnak is! Pontosak, munkájukra igényesek, vigyáznak a környezetre és tisztaságot hagynak maguk után. Az általuk megépített cserépkályha nem pusztán szebb, de lényegesen hatékonyabb is elődjénél. Örülök, hogy rájuk találtam és biztosan őket fogom hívni legközelebb is.

 6. Vné. Kőszegi Erika

  Csodaszép kályhával gazdagodtunk a munkájuk által. Gyors, precíz munkavégzés. Amikor tudtam érdeklődve figyeltem, hogyan készül. Minden mozdulat a felhasznált anyagok és a szakma szeretéről árulkodott. Ajánlom mindenkinek, aki jó minőségű, szép kivitelezést szeretne. Nagyon örülünk, hogy rájuk találtunk!

 7. Kerkay Ágnes

  Korrekt áron, kiváló munka!Nagyon tisztán és gyorsan dolgoztak, alig kellett utánuk takarítani.Nagy odafigyeléssel és szakmai felkészültséggel építettek nálunk, egy gyönyörű, letisztult, kissé minimál stílusú kályhát.
  Imádjuk!Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 8. Szatmári Károly

  Nagyon szép kályhákat építenek, pontos és megbízható kivitelezésben. Hozzáértésről és szakmai szeretetről árulkodik minden megnyilvánulásuk. Csak ajánlani tudom!

 9. Kőrösi László

  Minden cserépkályhára vágyó emberben felmerül egy kérdés: kit bízzák meg a munkával. Én ZOLTÁN-t a honlapja miatt választottam. Reméltem, hogy amit ott láttam testet ölt a valóságban. Mit szerettem volna? Hogy a kályhám egy ízléses bútordarab legyen,minőségi munka,precíz, ízléses,megfizethető,funkcionáljon.Az is lett!!! Ráadásul megismertem egy szerény,kedves,a szakmályát igazán értő és szerető MESTERT! Köszönöm ZOLI!

 10. Hegedűs Gábor

  A legjobban az tetszett a munkájában, hogy minden pontosan úgy lett, ahogy a legelején megbeszéltük. Pontosan kezdték a munkát, időben is fejezték be, és nem voltak közben meglepetések. A kályha is szép lett, és meglepően hatékonynak is tűnik. Kezdő kályhatulajdonosként pedig még tüzelési oktatást is kaptam Zoltántól, ami sokat segített. Amennyiben újabb kályhára lenne szükségünk, nem is lenne kérdés, hogy kire bízzam a munkát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .